Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevine yeniden seçilen Bayram Ekici teşekkür mesajı yayınlayarak kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti seçimlerinde yeniden aday olarak seçimi kazanan Bayram Ekici, kendisine seçim sürecinde destek veren herkese teşekkür etti. Cemiyet yönetimi ve üyeleri ile birlik ve beraberlik içerisinde bir genel kurul yaptıklarını ifade eden Ekici sözlerini şöyle sürdürdü:

“Göreve geldiğimiz 2014 yılından bugüne kadar şehrimizde Gazeteciliğin onurunu ve saygınlığını daha da artırmak için ciddi çalışmalar yapacağımızı ve Gazetecilerin haklarını savunacağımızı söylemiştik. Geride bıraktığımız süreçte ne söylediysek yerine getirdik ve getirmeye de devam edeceğiz. Gazetecilik çok zor fakat bir o kadar da öneme sahip bir meslek. Bu mesleği sadece gönül verenler yapabilir. Bizlerde Anadolu’nun en şirin ili olan Nevşehir’de bu zor ve meşakkatli mesleği yaparken her zaman kamu yararını gözeterek mesleğimizi yapmaya gayret ediyoruz. Halkımızın, siyasetçilerimizin ve bürokratlarımızın memleket için çalışan bizlere sahip çıkmaları gerekiyor. Geçmiş dönemde hem meslek mensuplarımızı bir arada tutup, birliği beraberliği sağladık hem de onların haklarını savunmak için gereken mücadeleyi verdik. Yaşanılan tüm gelişmeler neticesinde bugün bir dönemi geride bırakarak yeniden bu kutsal göreve talip oldum ve üyelerimizin teveccühü ile tekrar Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevi şahsıma tevdi edildi. Bu süreçte desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen cemiyetimizin değerli yönetim kuruluna ve üyelerine, genel kurulumuza bizzat katılarak bizleri destekleyen Belediye Başkan Yardımcısı Atila Seçen, esnaf Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, Marangozlar Odası Başkanı Ramazan Korkmaz, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur’a,Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca’ya, Osmaniye, Tokat, Çorum, Aksaray, Kırşehir, Niğde, Ceyhan, Tarsus, AdanaCemiyet Başkanlarımıza, toplantımıza katılan ve çiçek gönderen tüm eş dost ve arkadaşlara şükranlarımı sunar, teşekkür ederim” dedi.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici yeni dönemde daha yoğun bir çalışma planı hazırladıklarını da sözlerine ekledi.