7 Haziran 2015 tarihinde yapılan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti'den Nevşehir Milletvekili Aday Adayı olan ve Halen, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanlık Müşaviri olarak görev yapan Nevşehirli Değerli hemşehrimiz İrfan Barut Nevşehir Gündemin Adresi FİB Haber.Com İnternet Gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. 

www.fibhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal tarafından karşılanan, Nevşehir sevdalısı değerli hemşehrimiz İrfan Barut'la haber merkezimizde bir anda memleket ve ülke gündemine dair samimi bir sohbette bulduk kendimizi...

Doyduğu değil doğduğu toprakları unutmayarak rutin Nevşehir ziyaretleri kapsamında gazetemizede uğrayarak nezaket ziyaretinde bulunan memleket sevdalısı değerli hemşehrimiz İrfan Barut, Samimi bir havada gerçekleşen sohbetde ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. 

Barut : "Türkiye gibi uluslararası egemen güçlerin hesaplarının olduğu bir coğrafyada bulunan ülkede en önemli unsur hiç şüphesiz SİYASİ İSTİKRAR'dır."

Türkiye gibi uluslararası egemen güçlerin hesaplarının olduğu bir coğrafyada bulunan ülkede en önemli unsur hiç şüphesiz SİYASİ İSTİKRAR'dır diyen Barut, sözlerini şöyle sürdürdü: Ustad Necip Fazıl şu şiirindeki dizelerinde nede güzel bir kelam eylemiş. "Bir şey koptu benden, şey, her şeyi tutan bir şey.."

Fazıl'ın bu sözlerinde olduğu gibi Siyasal İstikrar, başta ekonomik istikrar ve Toplumsal huzur olmak üzere, İşte o herşeyi tutan birşeydir. Bu nedenle, şahısların görev değişimlerine takılmadan Siyasal İstikrar'ın yanında bir Elif gibi durmak ve aynı özveriyle yanyana yanında yer alarak mücadele etmek gerekir. 

Zira, Siyaset belli bir misyon belli bir dava için yapılır. Böylesine kutlu bir dava için yapılan siyasette kişisel hesaplar yapılmaz. Görev değişikliği bir bayrak yarışı olarak gönüllü ve Tefrikaya düşmeden birlik ve bütünlük içerisinde, tamda böylesi bir dönemde ülkemize hizmet etrafında kenetlenmek gerekir.

Bu azim ve kararlılıkla Ülkemizin, karşılaşılan bütün sorunların üstesinden geleceğine dair olan inancımız tamdır dedi...  

Barut, B
u vesile ile FİB Haber Merkezine teşekkür ediyor ve tüm Nevşehirli hemşehrilerimize yaklaşan Ramazan-ı Şerifinizi şimdiden tebrik ediyorum dedi.


FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ziyaretinden dolayı Nevşehirli Değerli hemşehrimiz İrfan Barut ’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dileğinde bulundu.