Madde kullanımı ve bağımlılığı konusunda doğru zannedilen yanlışlara dikkat çekecek, ebeveynleri ve öğrencileri bilgilendirecek olan Narkotim Eğitim TIR'ı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün 'Hedef Olma, Hedefsiz Kalma' projesi kapsamında Nevşehir'e geldi.

Nevşehir Valiliği ve Nevşehir Emniyet Müdürlüğü öncülüğünde yürütülen çalışma kapsamında Nevşehir PTT Müdürlüğü önü, Diriliş Meydanı'nda konuşlanan Narkotik Eğitim TIR'ın açılışına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit ve kurum müdürleri katıldı.

Vali İlhami Aktaş, uyuşturucu ile mücadelenin önemine değinerek, "Gençlerin uyuşturucudan uzak durmaları için Narkotik Eğitim Tırı çok verimli olacak bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.


Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ise, 31.10.2017-01.11.2017 tarihleri arasında Nevşehir Merkez PTT Müdürlüğü önünde, 02.11.2017-03.11.2017 tarihleri arasında Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesinde konuşlandırılacak Narkotim Eğitim Tırının Uzman personel ve psikolglar eşliğinde gençlere hizmet vereceğini bildirdi. 

Yapılan konuşmaların ardından protokol heyeti TIR'ı gezdi. Yetkililer ise protokole bilgi verdi. TIR'ın Nevşehir'de 03 Kasım'a kadar hizmet vereceği bildirildi.

Narkotik Eğitim tırı ilimiz Nevşehir'den sonra Niğde, Aksaray, Kırıkkale ve Kırşehir’de çalışma yürütecektir.
 
Nevşehirli Bütün vatandaşlarımızı davetlidir...