Nevşehir Esentepe mahallesi Ürgüp yolu polis evi önündeki yaya geçidinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Nevşehir'de, yolun karşısına geçmek istediği sırada otomobil çarpan küçük bir çocuk, yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, Bugün saat: 12.00 sularında Nevşehir Esentepe Mahallesi Ürgüp Caddesi polis evi önündeki yaya geçidinde meydana gelen trafik kazasında 50 AXX 5XX plakalı otomobil karşıdan karşıya geçmek isteyen küçük bir çocuğa çarptı. Olay yerine çağırılan ambulans ile önce Özel Versa Hastanesi’ne kaldırılan ve burada ilk müdahalesi yapılan küçük çocuk daha sonra Nevşehir Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Bu sırada olay yerine gelen polis ekipleri de trafiği kontrol altına aldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Vatandaşlar Hız Kesici kasis istiyor

Nevşehir Esentepe Mahallesi sakinleri "Ölümlü Kazaların Yaşandığı Ürgüp Caddesi Kavşağına" kasis yapılmasını istiyor.  

Görgü tanıklarından Metin Gökşen isimli bir vatandaşımız, Yine polis evi Karşısı, yine yaya geçidinde kaza... Yayaların öncelik kuralının son günlerde revaçta olduğunu ancak kimsenin uymadığını dile getirerek, inanın bu aynı yerde son bir ay içerisinde 3.cü kaza ne tedbir alıyoruz nede buna duyarlı kalıyoruz. Burda gidiş dönüş seyir halindeki araçlar aşırı hız yapıyorlar.  En son bugün ki kazada aracın hızlı geldiğini ve yüksek bir fren sesi çıktığını aktardı. Polis evi önündeki yaya geçidinde meydana gelen kazada yaralanan minik çocuğumuza Allahtan şifalar diliyorum. Dilerim hayati tehlikesi yoktur. Ve biran önce bu yol üzerine karşılıklı gidiş dönüşe mutlaka ve acil olarak Hız Kesici kasislerin yapılmasını bekliyoruz." dedi.

Vatandaşlar www.fibhaber.com haber merkezimize yaptıkları açıklamada;  "Daha 5-6 yaşlarında ki minicik bir yavrucağımıza bugün burada araç çarptı. Hemen hemen hergün burada kaza meydana geliyor. Bir çare bulunsun artık. Biz Nevşehir Belediyesinden  Bu Yolun her iki tarafın ada hız kesici tümsek kasis yapılmasını istiyoruz. " dediler.