Cumhurbaşkanı Erdoğan, kadınlara özel 8 Mart resepsiyonu verdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki resepsiyona, Nevşehirli Züleyha Kurt'unda olduğu aralarında vali, rektör, temizlik görevlisi, polis, şehit annesi, şehit eşi ve köy korucularının yer aldığı 250 kadın katıldı. Çeşitli meslek gurupları ile toplumun farklı kesimlerinden kadınların yer aldığı resepsiyona katılanlar başarıları ve yaşam hikayeleriyle dikkati çekti.

Dünyanın tek kadın granit sanatçısı olan Nevşehirli Züleyha Kurt, Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen resepsiyona davetli olarak katıldı.

Sanatçı Züleyha Kurt, üzerinde resimlerinin olduğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için özel olarak hazırladığı bir granit eseri kendilerine takdim etti.

Kurt sevinci ve mutluluğunu ise fibhaber.com 'a şu cümleyle özetledi ; "Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'a  Nevşehir'imiz adına hediyemi takdim ettim.Annesinin granitini görünce gözlerimin içine baktı yanına gittim sonra nerden geldiğimi sordu Nevşehir dedim. Kendilerine Nevşehirli  tüm hemşehrilerimizin sevgi ve selamlarını ilettim. Kendiside tüm hemşehrilerimize selamlarını ileterek memnuniyetini dile getirdi. Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah Bu benim için Büyük bir onurdur..."


Bizde Değerli Nevşehirli hemşehrimiz Züleyha Kurt'u tebrik ediyoruz.