Limon Yapım tarafından SHOW Tv için çekimleri yakında Ürgüp’te başlayacak dizi yaza damgasını vuracağa benziyor. Film ve dizi çekimleri için aranan adam Mustafa Kırboğa, Limon yapımla ilk çalışmalarını Osman Yağmurdereli zamanında yaptıklarını belirterek, bu dizinin Ürgüp’te yapılması için İstanbul’a giderek çeşitli noktalara ziyaretler gerçekleştirdim, yakında meyvesini alacağız. dedi.

Şervan ile Berkcan Konusu

Dizi konu itibariyle komedi dizisidir. İstanbul’dan yola çıkıp Mardin’de opera konseri veren Tülay aniden rahatsızlanır ve hastanede bir oğlan çocuğu dünyaya getirir. Öte yandan Mardinli aile olan Merdan Ağa’nın eşi Cennet’in doğum sancısı başlar ve oda aynı hastanede bir erkek çocuğu dünyaya getirir. Bu iki oğlan çocuk hastanede karıştırılır ve yanlış çocuklar yanlış ailelere verilir.

Yıllar geçer ve sonra çocuklar ailelerinin istediği gibi bir türlü olmayınca bu işin içinde bir sıkıntı var denilip çocukların kendi ailelerini bulması yönünde adımlar atılır. Bakalım çocuklar kendi gerçek ve öz ailelerini bulabilecekler midir.

Konusu

Hikaye, opera sanatçısı olan Tülay’ın Mardin’e konser için gelmesiyle başlıyor. Tülay, operasını söylemek üzere sahneye çıktığında doğum sancıları başlar ve apar topar hastaneye götürülür. Aynı saatlerde Mardinli ailede Merdan Ağa’nın eşi Cennet’in doğum sancısı başlamış ve Tülay’ın bulunduğu hastaneye götürülmüştür. Onlar için bu çocuk çok önemlidir. Çünkü, 8 kız çocuğundan sonra erkek çocuk beklemektedirler. Bütün konak bundan dolayı son derece heyecanlıdır. Doğumlar gerçekleşir ve her iki ailenin de oğlu olur fakat, hemşirenin dalgınlığıyla bebekler yanlış ailelere verilir. Bebekler hastanede karışmıştır. Yıllar geçer ve çocuklar gerçek ailelerinin karakteristik özelliklerini gösterirler. Fakat hiç kimse bunun nedenini anlayamaz.

Mardinli ailenin oğlu İstanbul’da çok iyi şartlarda yetişse de, tip olarak hiçbir benzerlik göstermemektedir. Ayrıca, sanata karşı hiç bir ilgisinin yeteneğinin olmayışı, aksine son derece yaramaz bir çocuk oluşu dikkat çekmektedir. İstanbullu ailenin oğlu ise Mardin’de naif yapısı, sanata olan ilgisiyle aileden çok farklı bir çocuktur. Hem tip olarak hem de çocuğun sanat eğilimleri, ailenin gelenek ve göreneklerinin dışındadır. Her iki ailede çocuklarının bu farklılıklarına anlam verememektedir.

Şervan ile Berkcan Oyuncu Listesi Karakterleri

Şuan da Şervan ile Berkcan dizisi oyuncuları açıklanmadı. Şervan ile Berkcan dizisi karakterleri açıklandı.


Sanatçı olan Tülay’ın Mardin’e konser için gelmesiyle başlar hikaye. Tülay’ın doğum sancıları Mardin’de başlar ve apar topar hastaneye kaldırılır.  Aynı saatlerde Mardinli ailede Merdan Ağa’nın eşiCennet’in doğum sancısı başlamış ve Tülay’ın bulunduğu hastaneye kaldırılmıştır. Mardinli ailenin çok çocuğu vardır; ama bu doğum çok başkadır. 8 kız çocuğundan sonra erkek çocuk beklemektedirler. Bütün konak bundan dolayı son derece heyecanlıdır. Doğumlar gerçekleşir ve her iki ailenin de oğlu olur fakat, hemşirenin dalgınlığıyla bebekler yanlış ailelere verilir.