Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın Eşi Songül Aktaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehit annesini yalnız bırakmadı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Selçuk Karabakla’nın Annesi Döndü Karabakla’yı ziyaret etti.

Ziyaretlerinde Songül Aktaş’a; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın Eşi Sevda Bağlı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit’in Eşi Şebnem Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ın Eşi SeçginArtunay ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener’in Eşi İlknur Şener eşlik etti. 

Songül Aktaş, şehit anneleri ve eşlerininçok önemli bir yere sahipolduklarını belirterek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde de onları yalnız bırakmamak, istek ve taleplerini dinlemek, yanlarına olmak amacıyla şehit ailelerini evlerinde ziyaret ettiklerini ifade etti.

Şehit Annesi Döndü Karabaklaise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Vali Eşi Songül Aktaş ve beraberindekilere teşekkür ettiler.