Çektiği videolar ile büyük beğeni toplayan Nevşehirli Genç YouTuber Furkan Ünal'ın son videosu yine tıklanma rekoru kırıyor.

Nevşehirli Genç YouTuber Furkan Ünal, etkileyici sosyal deneylerine devam ediyor. Nevşehir'in yardımseverliğini ve duyarlılığını gözler önüne seren bir deneye daha imza atan Ünal, görme engelli birine yardım eder miydiniz deneyi yaptı. Bakalım Nevşehir insanımız görme engelli birisine yardım eder miymiş? 

Nevşehirli olmak ayrıcalıktır...

Görme Engelli Birisine Yardım Eder Miydiniz? "Gelin birlikte Nevşehir halkımızın bu konudaki duyarlılığını izleyelim."

Gözünden Engeli Olan Birine Yardım Eder Misiniz ? - (Nevşehir) -Sosyal Deney Videoyu İzlemek İçin TIKLAYINIZ!

Muhteşem doğası tarihi kadar İnsanı ile de muhteşemsin NEVŞEHİR...

Biz Müslüman Türk Milleti olarak Dünya'ya örnek bir toplumuz... 

“İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır” (Hadis-i Şerif) 

Şimdi gelin Furkan Ünal'a kulak verelim;

Merhaba Arkadaşlar,  Ben Furkan Ünal  kanalıma hoş geldiniz. Bu videomda gözünden engeli olan bir kişinin sokakta yürürken karşılaştığı zorluklar karşısında insanlarımızın o kişiye nasıl yardımcı olduğunu göstermek için böyle bir  sosyal deney çektim. Bir kez daha  halkımızın ne kadar duyarlı ve yardımsever  bir millet olduğunu bu video ile kanıtlamış oldum. Unutmayın ki hepimiz bir engelli adayıyız.  Engelli insanların yerinde hepimiz olabilirdik. Böyle durumlarda empati kurarak yardıma ihtiyacı olan insanlara gerektiği şekilde yardımcı olmalıyız. Umarım videoyu beğenirsiniz. Buyrun insanlar nasıl tepkiler vermiş gelin hep beraber izleyelim. İyi seyirler...