Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği (Türk PDR-Der) Nevşehir İl Temsilcisi Caner Çelik, FİB Haber. Com İnternet gazetesine nezaket ziyaretinde bulundu.

FİB Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı ile bir süre görüşen Türk PDR-Der Nevşehir İl Temsilcisi Caner Çelik, çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı.

İl Temsilciliğine seçilmesiyle birlikte ilk ziyaretlerinden birini www.fibhaber.com'a yapan Türk PDR-Der Nevşehir İl Temsilcisi Caner Çelik, ziyarette Çapacı'ya dernekleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Çelik, “Türk PDR-Der Nevşehir İl Temsilciliği olarak ziyaret ettiğimiz Nevşehir'imizin önemli basın yayın kuruluşu olarak FİB Haber'e, Genel Merkezimizin faaliyetleri hakkında bilgilendirdik. Türk PDR-Der İl Temsilciliği olarak faaliyete başladığımız andan itibaren neler yaptığımız ve bundan neler yapacağımız hakkında bilgiler verdik.

Bu yıl 30 Eylül’de ilk kez kutlanacak olan Ulusal Psikolojik Danışmanlar Günü hakkında konuştuk. Göstermiş olduğu ilgi için Türk PDR-Der Nevşehir İl Temsilciliği olarak FİB Haber Merkezine şükranlarımızı sunarız” dedi.

Ziyarette Türk PDR-Der Nevşehir İl Temsilcisi Caner Çelik’e İl Genel Sekreteri Psikolojik Danışman Derviş Doğan ile Basın Yayın Uzmanı Psikolojik Danışman Hülya Kemikkıran eşlik etti.