Ak Parti Ürgüp Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü münasebetiyle program hazırlandı.
Ak Parti Ürgüp Gençlik Kolları ve Üniak öğrencileri tarafından Ürgüp Belediyesi sinema ve kültür merkezinde Çanakkale konulu program hazırlandı.
Şiirler, tiyatro gösterisi ve Çanakkale konulu sinevizyon gösterimlerinin yer aldığı programa Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, İl Gençlik Kolları Başkanı M. Rauf Yanar, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Taşkın ve kalabalık bir izleyici topluluğu katıldı.
Programda Üniak teşkilatının Üniversite öğrencisi gençler tarafından sahneşenen çeşitli skeçler büyük alkış aldı. Program sonunda Protokol mensupları tarafından ekipte yer alan gençler tek tek tebrik edilirken, tüm ekibe çeşitli hediyeler takdim edildi.
Program sonunda kısa bir konuşma yapan Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, gençlerimize teşekkür ediyorum, böyle bir programı gençlik kolları teşkilatımız kendi emekleri ile sahnelendirdiler, emeklerine sağlık çok güzel bir program oldu. Bugün burada bizlerle birlikte olduğunuz için sizlere de çok teşekkür ediyorum. dedi.