MHP Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftci, yaptığı bir konuşma ile şehir gündemine bomba gibi oturdu.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Gülşehir Belediye Başkan Adayı olan Erkan Çiftci, yaptığı halk vurgulu konuşmaları ile sık sık gündeme geliyor. Çiftci, geçtiğimiz gün yaptığı bir konuşma ile yine şehrin gündemine oturdu. Bu konuşma il merkezi, ilçe ve tüm belde adaylarına örnek olacak bir konuşma oldu. 

“Ben memleket sevdalısı bir bireyim. Üstüne basa basa söylüyorum: Gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için adayım” diyen Gülşehir Belediye Başkan Adayı olan Erkan Çiftci, “Ben doğduğum günden bu yana askerliğim dışında Gülşehir’den biran olsun ayrılmadım. Ben bu şehre sevdalıyım. Ben bu şehirde artık bir şeylerin gelişmesini, değişmesini istiyorum. Şahsi çıkarlar uğruna asla ve asla bu yola çıkmadım. Benim ilçemde genç nesiller daha kaliteli yetişecek, daha kültürlü, daha memleket sevdalı yetişsin istiyorum. Benim memleketim Nevşehir’in en gözde memleketi olacak. 

Ben bu memlekette güzel işler başarıp şu caddede başım dimdik yürümek için bu yola çıktım. Evet elbette çıktığım bu kutlu yolda önümüze taş koyanlar olacaktır. 

Ama biz engelleri aşarak 31 Mart akşamı halkımdan rekor destek almak gayesindeyim. Herkesin desteğini alırsam bu projelerimde daha başarılı olurum. Daha fazlasını yaparım. Bu yüzden de seçmenlerimden rekor oy istiyorum. Sandıkları patlata patlata gelelim ki coşkumuz daha yoğun olsun. Bu memleket bu coşkuya hasret. Direksiyona geçtiğimizde göreceksiniz her günümüz coşkulu geçecek.“ dedi.

“5 YILDIR NEDEN VERİLMEDİ?”

Ayrıca konuşmasında son günlerde kamuoyuna vaat edilen “emekliye müjde” konusuna değinen Erkan Çiftci, “İlçemizde seçim öncesi emekliye şunu yapacağız, esnafa şunu yapacağız demeye gerek yok. Görevi devraldığımızda İlçede yaşayan bebekten tutunda, yaşlısına kadar herkes için ihtiyaç neyi gerektiriyorsa onu yapacağız. Emeklimiz su mu istiyor suyunu vereceğiz. Yaşlı geçinemiyor mu hemen devreye biz gireceğiz. Bu işler böyle olur, Görevdeyken olur, Zamanında olur. Karşı tarafa da halk sorar; ‘şimdiye kadar görevdeydin neden yapmadın da şimdi gelecek döneme vaat ediyorsun?’ dedi.