MHP’nin Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar, kasaba için seçim öncesinde büyük bombayı patlattı. 

31 Mart yerel seçimleri çok kısa bir süre kalması ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi’nin Nar Belediye Başkan Adayı Melike Uçar, çalışmalarına hız verdi. Gece gündüz demeden var gücü ile çalışan Uçar, seçim öncesinde bombayı patlattı. 

Ben Nar’ın bir noktasını değil, genelini turizme açmak için çabalayacağım. İl Merkezine yakın mesafede bir turizm cenneti, bir konaklama merkezi hayal edin. Efsane olmaz mı?” diyen MHP Nar Belediye Başkan Adayı Melike Uçar, “Nar kasabasının eski yapıları tıpkı Göreme ve Uçhisar’da ki evler gibi değerlenip burada yaşam süren insanlara yeni istihdam ortamları sağlanacak. Nar Kasabalı hemşerilerimin evlerine kısacası güç kuvvet yetmeyecek. Kasabamız tarihi yerlerin genelinde böyle bir uygulama düşüncemiz var. Bu konuyu Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Filiz Kılıç ile de paylaştım ve olurunu aldım. Kasaba için devrim yaratacak projelerimizi hayata geçirmek için 31 Martta verilecek görevi bekliyorum. 

Kasabının yeni mahalleleri de eski mahallelerin değerlenmesinden ve turizme açılmasından dolayı büyük faydalar görecektir. Açık ve net söylüyorum bu kasabayı yatırıma doyurmanın vakti ve zamanı gelmiştir. Seçimden sonra da kasabada ki değişimleri kısa zamanda görmeye başlayacaksınız. 

Nar kasabasında ikamet eden tüm hemşerilerime, vatandaşlarıma sesleniyorum. 31 Mart günü hepinizin oylarına talibim.” dedi.