31 Mart yerel seçimleri için belediye başkan adaylarına destek vermek üzere ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Kozaklı’da, bir araya geldiği esnaf ve vatandaşlardan AK Parti adayı Rıza Aydına'a destek istedi.

Kozaklı Belediye Başkan adayı Rıza Aydın ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan; "Ata yurdumuz Kozaklı’mızda hemşehrilerimizle kucaklaşmaya devam ediyoruz. Kozaklı esnafımızı ve Kapalı Pazar Yerini ziyaret ettik. Kozaklı’mızda çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız. Desteklerinden dolayı tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Çalışkan; “1 Nisan sabahı partimiz ve aday belediye başkanlarımızla birlikte, yeni belediyecilik vizyonumuzla  vadettiğimiz tüm hizmetleri yerine getirmek üzere görevimizin başında olacağız.Kozaklı ilçemizde Rıza Aydın başkanımızla durmak yok yola devam.” dedi.

Kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara teşekkür eden Kozaklı Belediye Başkan adayı Rıza Aydın, “31 Mart’ta halkımızın duaları, destekleri ve teveccühü ile hizmet için göreve geleceğiz” dedi.

Esnaflar ve mutfak alışverişi için pazara çıkan vatandaşlar ile bir araya gelen AK Parti Kozaklı Belediye Başkan adayı Rıza Aydın'da, öncelikle seçim çalışmalarında bizleri yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Sayın Emre Çalışkan'a teşekkür ediyorum. Gerçek Belediyecilik mottosuyla yoğun tempoda yürüttüğümüz çalışmalarda bugün de esnaf ve vatandaşlarımızla sohbet edip, onların talep ve önerilerini dinledik. Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ettik. Gösterilen büyük ilgi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Türkiye Yüzyılı Kozaklı için emin adımlarla yola devam” dedi.

Milletvekili Çalışkan ve Başkan adayı Aydın'a ziyaretlerinde AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Orhan Uçar ve  Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğlu'da eşlik etti.