AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir merkeze bağlı Uçhisar Kasabasını ziyaret etti.

31 Mart 2024 tarihinde düzenlenecek olan Mahalli İdareler ve yerel seçimleri için siyasi partilerin propaganda çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Ak Parti Uçhisar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Osman Süslü’yü seçim koordinasyon merkezinde ziyaret ederek Başkan Süslü’ye destek verdi.

Milletvekili Çalışkan, Ak Parti Uçhisar Belde Başkanlığı tarafından organize edilen buluşma çerçevesinde Uçhisarlı vatandaşlarla bir araya gelerek yapılan yatırımları ve yapılacak projeleri anlattı.

Milletvekili Çalışkan, yaptığı yatırımlar ve kazandırdığı eserlerle İlklerin Başkanı olarak değerlendirilen Osman Süslü’den övgüyle bahsetti.
Ak Parti döneminde Osman Süslü Başkanla çok büyük ve kalıcı eserler yapıldığını söyleyen Milletvekili Çalışkan, “Osman Süslü Başkanımızla durmak yok yola devam. Türkiye Yüzyılı vizyonu projelerinin en büyük yatırımları Uçhisar Belediye Başkanımız Osman Süslü ile bir bir hayata geçiyor ve inşallah yeni dönemde de geçmeye devam edecek. Hazırız, kararlıyız ve gerçek belediyecilik kapsamında daha çok çalışacağız” diye konuştu.
Milletvekili Emre Çalışkan’a Uçhisar Kasabası ziyaretinde Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Özkaya, İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve Ak Parti Teşkilatları tam destek verdi.