BBP Nevşehir İl Genel Meclis Üyesi 1. sıra adayı Mustafa Batmaz, İl Başkanı Ramazan Kalkan ve parti teşkilatı ile birlikte sanayi ve pazar esnaflarını ziyaret etti.

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalarını hızlandıran BBP Nevşehir İl Genel Meclis Üyesi 1. sıra adayı Mustafa Batmaz, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Lale ve Yeni Sanayi Sitesi'nde bulunan esnafları ziyaret etti.

Sanayi esnaflarına hayırlı işler temennisinde bulunan Batmaz, esnafların istek ve taleplerini dinledi. 

Ziyaret ettiği işyerlerinde esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Mustafa Batmaz; “Meclis İl Başkanımız ve teşkilatımız ile birlikte işyerlerine konuk olduğumuz tüm sanayici esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.

Ardından Nevşehir Kapalı Pazar yerine çıkarma yapan BBP İl Genel Meclis Üyesi 1. sıra adayı Mustafa Batmaz, aileleri ile birlikte alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. 

Kapalı Pazar yeri içerisinde hem esnafların hem de vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Mustafa Batmaz, ziyaret sırasında Nevşehirli esnaflara her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti. Esnaflar da Aday Batmaz'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, seçimlerde destek sözü verdiler.