Nevşehir Belediyespor Hayırlı Olsun

Hayırlı ve uğurlu olsun çok şükür ki Nevşehirspor kurumsal bir yapıya sahip oldu. Başta iktidar partisi AK parti teşkilatına ve milletvekillerimize, taşın altına elini tereddütsüz koyan çiçeği burnunda belediye başkanımız ATİLLA SEÇEN'e , bal liginden 3. lige takımımızı taşıma başarısı gösteren önceki yönetime,taraftarlar derneğine ,teknik heyetimize,yağmur çamur demeden,uzak yakın demeden kulübüne destekten geri adım atmayan Nevşehirli spor severlerimize ve gayretli futbolcularımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarken eski bir Nevşehirspor kaptanı olarak herkese sonsuz minnettarlığımı da belirtmek isterim.

Nevşehirspor bal liginden çıkarken tek vücut olmuş , zoru başarmış bir üst lige Nevşehirsporumuzu taşımış bu camianın yine aynı şevk ,istek heves ve sevgi ile daha zor olan 3.ligde güçlü kılmak hatta 2.ligi kovalamak bu camiaya yakışır bir hedef olacaktır. Bunu başarabiliriz. ! Bunun içindir ki yeni yönetim NEVŞEHİR BELEDİYESPOR adı altında daha da güçlenmiş ve tecrübelenmiştir.Onların bunu başaracağına kalpten inanıyor sonsuz başarılar diliyorum.

Bir dahaki yazımızda Nevşehir Belediyespor un yükselişi ve devamlılığı nasıl sağlanır onları paylaşacağım.Saygı ve sevgilerimle.

CANER KÖKSAL