Nevşehir Esentepe Mahallesi'nde oturan apartman sakinleri polis haftası sebebiyle polislere sürpriz yapmak istedi. 155 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunan apartman sakinleri kavga ihbarında bulundu. 

Nevşehir'de kavga ihbarı ile olay yerine gelen polis ekipleri gördükleri manzaraya hayran kaldı.  

Koronavirüs salgını sebebiyle önlem almayıda ihmal etmeyen vatandaşlar maskelerini ve eldivenlerini de takarak polisler unutmayacakları bir süpriz yaşattılar.

Polislerimiz alkışlarla karşılayıp yaş pastayla uğurladılar...

Akşam saatlerinde Nevşehir Esentepe mahallesinden gelen bir kavga ihbarı polis ekiplerini harekete geçirdi. Kısa sürede mahalleye ulaşan polis ekipleri bahse konu apartmanın bahçesine girince gördükleri manzara karşısında şok oldu. İhbarda bulunan apartman sakinleri polis teşkilatının 175. yıldönümü kapsamında polis ekiplerine sürpriz yaparak, sözde kavgayı ayırmaya gelen polis ekiplerini alkış ve pasta ile karşıladı. Kavga diye geldikleri apartmanda alkışlarla ve pastayla karşılanan polis ekipleri ise vatandaşlara teşekkür etti. Daha sonra apartman sakinleri tarafından polis teşkilatının 175. yıldönümü nedeniyle getirilen pasta polisler tarafından kesildi. Meslek hayatlarında ilk kez karşılaştıkları manzaraya hayran kalan Polis ekipleri cep telefonu ile bu anı ölümsüzleştirdiler.  Yapılan etkinlik sonrasında ekipler görevlerine döndü.

İşte o videoyu izlemek için TIKLAYINIZ!

Bizde www.fibhaber.com olarak, Türk Polis Teşkilatımızın 175. Kuruluş Yıldönümünde Şehit Polislerimizi Rahmetle, Gazilerimizi Minnetle Yad Eder, Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yapan, tüm Polislerimizin Polis Haftasını en içten dileklerimizle kutlarız.