Nevşehir il, ilçe, belde ve köylerinde il genelinde yarın sabah namazında tüm camilerde şehitlerimiz için dua edilecek. 

Şehitlerimize dua için Sabah namazında buluşuyoruz.

Nevşehir İl Müftü V. Selami KURT yaptığı açıklamasında; "14 Ocak Pazar (yarın) sabah namazında başta Alibey cami olmak üzere tüm camilerimizde, terör örgütlerine karşı yapılan operasyonlarda şehadete kavuşan kahraman Mehmetçiklerimiz ve tüm şehitlerimiz için okunan hatimlerin duası yapılacaktır. Tüm kardeşlerimizi yapılacak olan bu dualara katılmaya davet ediyoruz. Yüce Rabbimiz kahraman ordumuzu havada, karada, denizde daima mansur ve muzaffer eylesin." dedi.

Yer: Alibey Cami NEVŞEHİR

Saat:06.50

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, şehitler için yurt genelinde sabah namazı buluşmaları düzenlenerek dua edileceğini bildirdi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Şehitlerimize dua için Sabah namazında buluşuyoruz. 14 Ocak Pazar (yarın) sabah namazında ülkemizin tüm camilerinde, terör örgütlerine karşı yaptığımız operasyonlarda şehadete kavuşan kahraman Mehmetçiklerimiz ve tüm şehitlerimiz için okunan hatimlerin duası yapılacaktır. Biz de yapılacak olan dua programına Ankara Hacı Bayram Veli Camii’nden katılacağız inşallah. Tüm kardeşlerimizi ülkemizin dört bir yanında yapılacak olan bu dualara katılmaya davet ediyorum. Yüce Rabbimiz kahraman ordumuzu havada, karada, denizde daima mansur ve muzaffer eylesin." ifadelerine yer verdi.