Öğrencilere Müjde Okullar Tatil Edildi ...!

Nevşehir’de yoğun kar yağışı ve aşırı buzlanma nedeniyle okullar bir gün tatil edildi.

Nevşehir Valiliği’nden FİB Haber Merkezimize yapılan açıklamada, Nevşehir’de kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Nevşehir Merkez başta olmak üzere tüm ilçelerinde ilk ve orta öğretim okulları bir gün süreyle Okullar tatil edildi...

İşte Nevşehir Valiliğinden www.fibhaber.com a yapılan o resmi açıklama;

İlimiz Nevşehir'de Yoğun Kar Yağışı Ve Aşırı Buzlanma Nedeniyle, 05 Ocak 2016 Salı Günü Nevşehir İl Merkezi, ile Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Hacıbektaş , Gülşehir , Kozaklı ve Ürgüp olmak üzere tüm İlçelerinde İlk Ve Orta Dereceli Okullar Bir Gün Süreyle Tatil Edilmiştir. Aynı Gün Bütün Engellilerde İdari İzinli Sayılacaklardır.  



  İl Hıfzıssıhha Kurulunun almış olduğu karar gereğince; aşırı kar yağışı nedeniyle 05 ocak 2015 salı günü ilimiz merkez ve ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullar bir gün süre tatil edilmiştir
         Ayrıca, kamu kurumlarında görevli engelli ve hamile personelin de bir gün süre ile idari izinli sayılması kararlaştırılmıştır.

Nevşehir Valiliği-İl Basın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, kar yağışının hafta sonuna kadar yağmasının beklendiği, Çarşamba ve Perşembe günü ise karla karışık yağmur yağmasının tahmin edildiği öğrenildi.