1997-2013 tarihleri arasında Nevşehir SSK/SGK İl Müdürlüğü personeli iken Acıgöl ilçe Belediye Başkanı seçilen Ercan ERTAŞ’a 25.06.2014 tarihinde  İl Müdürlüğü toplantı salonunda  veda programı düzenlendi.

 

İlk önce Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürü Kemal DURAN’ makamında ziyaretinde bulunarak hayırlı ziyaretinde bulundu. Kemal DURAN ise Ercan ERTAŞ’ın Acıgöl ilçesine Belediye başkanı olarak seçilmesi yanı sıra ülkemiz genelinde en fazla oy alan 2. ilçe olarak üstün başarı göstermesini tebrik etti. Daha sonra Toplantı salonunda yapılan programda konuşan Kemal DURAN, Eski Nevşehir SGK Personeli olan Ercan ERTAŞ’a geçmişte yaptığı örnek ve başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket taktim etti. Ayrıca SGK İl Müd.Yrd.cıları ile birlikte Çini Tabak hediye etti. Programda konuşan Ercan ERTAŞ seçim çalışmalarında bile bu kadar heyecanlanmadığını ifade eden Ertaş, tüm mesai arkadaşlarına teşekkür ederek hepsiyle tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi. Program sonunda Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü yemekhanesinde, en son birlikte çalıştığı Prim Tahakkuk ve Hizmet Servis personeli ve İl Müdürü Kemal DURAN ile birlikte öğle yemeğinde bir araya geldi. Tüm personelleri tek tek ziyaret ederek helallik alarak veda etti.

Programa Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, İl Müdürü kemal Duran, İl Müdür Yardımcıları Yusuf Yılmaz, Nejmettin Güneş ve tüm personel katıldılar.