Gülşehir Ülkü Ocağında düzenlenen yemekli toplantıda yaklaşık 200 üniversite öğrencisi ve genç,  istişare ve eğitim toplantısında bir araya geldi.

Gülşehir Ülkü Ocağı Başkanı Ahmet Açıkgöz; Gülşehirimizde eğitim gören üniversite gençliğinin ve Gülşehir gençliğinin, sorunlarını dinlemek, çözüm önerileri sunmak, projeler geliştirmek için sürekli istişare ediyoruz. Önümüzdeki Mart ayında ülkemizde yapılacak yerel seçimlerde Gülşehir'de yaşayan gençlerin rolü ne olacak? Gençlerin sorunlarını giderecek çözüm önerileri sunulacak mı?Üniversite gençliğinin yurt, barınma, iaşe, yeme-içme, sosyal ve kültürel aktivetelerini tam olarak yapabilmeleri sportif yarışmalarda yer almalarını sağlamak için Gülşehir Ülkü Ocağı olarak çalışma ekibimizle zaman sınırlaması yapmadan 7 gün 24 saat çalışmaktayız, çalışmaya da devam edeceğiz. İlimizdeki ve ilçemizdeki esnaflardan eğitimcilerden destek alarak Gençlerimize daha yaşanabilir bir Gülşehir oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bugünkü yaptığımız bu yemekli istişare toplantısınıda bu amaçlarımızı gerçekleştirmek için düzenledik. katılımınızdan ve gösterilen ilgiden çok memnun olduğumu belirtir hepinize yürekten teşekkür ederim, dedi.

          Yemekten sonra yapılan duanın ardından Milliyetçi Hareket partisi Gülşehir Belediye Başkan Adayı Vahdi ARISOY; Atatürk'ün gençlğe hitabesini okuyarak, sizler bu ülkenin teminatı gençlerimizsiniz, ümidimizsiniz, geleceğimizsiniz, anaların babaların bizlere emanetisiniz, hepinizin yaşadığı zorlukları bilmekteyiz inşallah başta yurt ve barınma sorunlarınızı çözerek, çalışma ekibimle Gülşehirimizi sizler açısından da daha yaşanabilir bir hale getirmek için Turizm, Tarih, Spor, Kültür, Sanat, Çevre, İmar, Altyapı projelerimizle sizlerle birlikte yeniden inşa edeceğiz dedi. Gençlerin sorularınıda cevaplandıran MHP Gülşehir Belediye Başkan Adayı Vahdi ARISOY Ülkemizin Kurtuluşu nasıl MHP'deyse Szilerinde burada huzurlu, sosyal birer genç olarak yaşamanızın garantisi Vahdi ARISOY olacaktır. Başta barınma problemlerinizi belediye olarak çözmekte ısrarlıyız. diyerek sözlerini tamamladı.

         MHP Gülşehir İlçe Başkanı Abdullah ERGEN yaptığı konuşmada;
4 yıldır gençlerle istişare ettiklerini, sportif ihtiyaçları olduğunu, barınma sorunlarının olduğunu, hatta Gülşehir'e ilk geldiklerinde 5 ten sonra lokanta bulamadıklarını, ekmek bulamadıklarını biliyoruz. Gülşehiri bir öğrenci şehri haline getireceklerini, Gülşehirdeki üniversite öğrencileri ile esnaf ve Gülşehir halkı arasında köprü vazifesi rolü oynayacaklarını belirterek, Belediye başkan adayımızın Yurt, Ülkü evleri, Turan evleri, özel teşebbüslerle belediye adına bağlantı kurarak bu sorunu çözecek projelerinin var olduğunu inşallah seçimden sonra uygulamaya koyacaklarını söyledi.