Ziyarette Platform adına konuşan Mustafa Özdemir ülkemizdeki son yaşanan kaos üzerine partiler üstü böyle bir platform kurduklarını önümüzdeki günlerde konferans ve basın toplantılarıyla halkımızı bilinçlendirmeye gayret göstereceklerini dile getirdi.

 Nevşehir İl genelinde 54 sivil toplum örgütü tarafından "İradene ve Ülkene Sahip Çık"  sloganı ile kurulan Milli İrade Platformu üyelerinin ziyaretinde konuşan Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin, platformun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sivil toplum kuruluşlarının sosyal yaşamda önemli görevler üstlendiğine dikkat çeken Ertekin, hiç bir siyasi amaç gözetmeden oluşturulan sivil toplum kuruluşlarının demokrasinin en önemli unsuru olduğunu kaydetti. 

Platform üyeleri, daha sonra Belediye Başkanı Mustafa Dursun'u ziyaret etti. Dursun, ziyarette yaptığı konuşmada, son zamanlarda ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılı süreçlerde görev üstlenecek böyle oluşumların çok önemli olduğunu söyledi.

Sivil toplum kuruluşlarının, ülkenin geleceği adına çaba harcamasının çok anlamlı olacağını ifade eden Dursun, bu oluşumun millet menfaatini gözeterek hareket edeceği inancında olduğunu vurguladı.