Nevşehir Valisi Mehmet CEYLAN, ilk olarak ziyaret ettiği Nevşehir Devlet Hastanesi`nde hem hastane personelinin hem de hastaların yeni yılını kutladı. Hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek bir şeye ihtiyaçları olup olmadığını sordu. 
        CEYLAN, hastalara karanfil hediye etti. Daha sonra Garnizon Komutanlığı`nı da ziyaret ederek, askeri gazinoda askerlerle bir araya geldi. askerlerin yeni yıllarını kutlayarak, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
        CEYLAN burada askerlere hitaben yaptığı konuşmada, "memleketlerinizden, sevdiklerinden uzaktasınız. Ama bizler de sizin aileniziz. Hayırlı bir görev yapıyorsunuz. Hepimiz askerliğimizi yaptık. Sıra size geldi sizlerde ülkemizin huzuru için kutsal bir görev yapıyorsunuz. En kısa zamanda sevdiklerinize kavuşmanız dileğiyle hepinizin yeni yılını kutluyorum" dedi. Son olarak Şehit İsmail Arslan Polis Merkezi`ni de ziyaret ederek, burada görevli polis memurlarının yeni yılını kutladı.
        Vali CEYLAN, herkesin yeni yılını kutladığını ifade ederek, "Güvenli bir ortamı sağlamak için çalışan kamu görevlileri var. Ayrıca ailelerinden uzak, ayrı yaşayan askerlerimiz var. Biz de hem çalışan hem de aileleri ile birlikte olmayan gençlerimize ve kamu görevlilerine yeni yıl dileklerimizi sunmak için ziyaretlerde bulunduk." dedi