Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Kasım ayı meclis toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ve Meclis Başkanı M. Ali Öbekli’nin başkanlığında geniş bir katılım ile gerçekleşti.

Toplantıya, NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, NTSO Meclis Başkan M. Ali Öbekli, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri, Meslek Komitesi Başkanları,  TOBB Nevşehir Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Gülper Gündüz Yassı, TOBB Nevşehir Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Osman Vergiveren ve İcra Kurulu Üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Ali Öbekli, “ Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız geçtiğimiz ayda, ülkemizin daha nice 100 yıllar yaşaması dilekleri ile bugünleri bizlere armağan eden bütün şehitlerimize minnetlerimi dile getirmek istiyorum, ruhları şad olsun.” dedi.

Gündem maddeleri ve konuşmaların tamamlanmasıyla Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ise, odanın faaliyetleri hakkında ayrıntılı açıklamalarda bulundu. Parmaksız konuşmasının devamında ülke ve dünya ekonomisi hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Toplantı Meclis Başkanı M. Ali Öbekli’nin iyi dileklerini sunmasıyla sona erdi.