AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Mahmut Sami Uluer seçim ziyaretlerine devam ediyor.

Uluer, bu kapsamda Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili işadamı Mehmet Ali Öbekli' yi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Mahmut Sami Uluer, 2015 Genel Seçimleri öncesi ziyaretlerine devam ediyor.
Bu kapsamda Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili işadamı Mehmet Ali Öbekli'yi makamında ziyaret eden Uluer,seçim çalışmaları ve projeleri hakkında görüşlerini belirtti.

Nevşehir'de faaliyet gösteren iş adamlarının dinamik ve her alanda yatırım yaparak şehrin gücüne güç kattığını belirten Uluer, "Özellikle son 3 yılda sivil toplum kuruluşları içinde iş adamları dinamik bir unsur olmuştur. Bu durum Nevşehir'in Türkiye'de ekonomik alanda gelişiminde ciddi bir etken olacaktır" dedi.

Av. Mahmut Sami Uluer Bey'i ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren M.Ali Öbekli de, Nevşehir Milletvekili Aday Adayları'na çalışmalarında destek vereceklerini belirtirken, tüm aday adaylarının şehre katkı sağlayacaklarını belirtti.

NTSO Başkan Vekili ve Önemli İş Adamı Öbekli’yi makamında ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Mahmut Sami Uluer projeleri hakkında bilgi verdi.

Nevşehir’in turizm potansiyeli hakkında açıklamalarda bulunan Uluer, “2023 vizyonu çerçevesinde Kapadokya bütünlüğünün üzerinde taşıyan Nevşehir'in turizm potansiyelini arttırmayı hedefliyoruz. Bu çerçevede Nevşehir'e büyük sorumluluk düşüyor. Biz de Barış ve Turizm Kültür Başkenti Nevşehir ve Kapadokya'nın tanıtımı açısından elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Öbekli de Milletvekili seçimleri yolunda Uluere başarılar diledi.