Ürgüp'te 15 Şubat 2013 tarihinde ilk meşalesi Arpacızade Cami'inde yakılan ve geçen 6 yıl içerisinde %94 aşamada tamamlanan Ürgüp doğalgaz hattında, 2019 yılı içerisinde yapılacak çalışma alanlarına ait protokol imzalandı.

Enerya Kapadokya Gaz Dağıtım Aş İşletme Müdürü Özenç Gezgin ve Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız arasında imzalanan protokle göre, bu yıl mart-nisan ayından itibaren Ürgüp'te kalan %6'lık fiziki kısmın tamamlanabilmesi için çalışmalar başlayacak.

Protokol imzalanırken Enerya Kapadokya gaz dağıtım Aş. yetkililerine Ürgüplüler adına teşekkür eden Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, "Doğalgaz altyapı çalışmalarının %94'ü tamamlanan Ürgüp'te kalan %6'lık fiziki kısım için çalışmalar Mart-Nisan aylarında başlayacak, Yeni isimleriyle anılmaya başlayacak olan Duayeri ve Temenni Mahallelerimizi kapsayan bu bölgede de önümüzdeki yıl gaz kullanımına geçilecek inşallah. Başta Faruk Özaltın olmak üzere, Enerya Kapadokyagaz yetkililerine Özenç Bey'in şahsında teşekkür ediyorum." dedi.