Ürgüp Kaymakamlığı ve Ürgüp Belediyesinin her yıl olduğu gibi bu yılda birlikte düzenlediği bayramlaşma programı, mahalle muhtarları, köy muhtarları protokol mensupları, siyasiler, iş adamları ile Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Murat Göktürk ile Ebubekir Gizligider'in katılımıyla Ürgüp Belediyesi Turgut Özal Kültür Merkezinde bayramın 2. günü yapıldı.

Ürgüp İlçesi Kaymakamlığına Vekaleten bakan Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan ve Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Bayramlaşama törenine Ürgüp ilçesinden ilgi oldukça fazlaydı.


Ürgüp’te "Kurban Bayramı" dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Ürgüp Kaymakamlığı ve Ürgüp Belediye Başkanlığının Turgut Özal Kültür Merkezinde ortaklaşa düzenlediği bayramlaşma törenine, Ürgüp Kaymakam Vekili Mustafa Eldivan, Ak Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Ürgüp Garnizon Komutanı Yüzbaşı Adem Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Okan Özcan, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Akpınar, Ak Parti İl Başkanı Avukat Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ahmet Koçak, köy ve mahalle muhtarları,STK temsilcileri,kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Kültür Merkezinde bayramlaşan protokol ve vatandaşlar daha sonra Hanife Memiş Aksoy Rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek orada kalan yaşlıların bayramlarını kutladı.