Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Varol Eski Nevşehir Belediye Başkanları Seyit Bilge, Ali Babaoğlu ve Yahya Yılmaz'ı ziyaret ederek bilgi ve tecrübelerinden istifade etmek istediklerini ifade ederek seçim sürecinde destek ve dualarını istediler...

Memlekete hizmet edenlere teşekkür ederim...

Bu memlekete kim bir çivi çakmışsa hepsinden Allah razı olsun diyen Varol,Alah kısmet ederde Başkan seçilirsem eski Başkanlarımızdan fikir öneri ve tecrübelerinden faydalanmak isteriz dedi.

Eski Başkan Seyit Bilge'nin Oğlunun düğününde nikah şahitliği yapan ve kendisini ziyaret eden MHP Başkan adayı Mehmet Varol, Nevşehir e yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ederek Allah kısmet ederde Başkan seçilirsem Tüm Geçmiş dönem Belediye Başkanlarımızın fikir görüş öneri ve tecrübelerinde istifade edeceğiz dedi.
Seyit Bilge de Sayın Varol'u iyi tanırım memleketine hizmet için çıktığı bu yolda Allah utandırmasın.Bizlerde her zaman kapımız açık her zaman kendisine yardımcı olmaya hazırım dedi.


Geçmiş zaman olur ki Seyit Bilge Kimdir:

1973 – 1980 yılları arasında 7 yıl Nevşehir Belediye Başkanlığı yapmıştır.
1973 yılında Seyit Bilge bağımsız belediye başkanı seçilmiştir.
Seyit Bilge belediye Başkanı iken araya 12 Eylül ihtilali girer, 1980 yılında Seyit Bilge askeri yönetim tarafından görevden uzaklaştırılır.

SEYİT BİLGE
Doğum Yeri: NEVŞEHİR
Doğum Tarihi: 1942
Eğitim: YÜKSEK OKUL

Tüm hizmetleri için kendisine teşekkür ediyor sağlık huzur ve hayırlı uzun ömürler diliyoruz.