Nevşehir Islah OSB girişi karşısında dolmuş ve otobüs bekleyen vatandaşlar, soğuk havadan ve yağmurdan korunmak için kapalı durak istiyor. Kapalı durak olmadığı için vatandaşlar hem soğukta hem ayakta otobüs beklemek zorunda kalıyorlar.

Nevşehir'de kış aylarının kendisi göstermesiyle havalar iyice soğumaya başladı. Kentte Nevşehir özel organize sanayi bölgesinde yolcu indirme ve bindirme duraklarının olmayışı vatandaşı mağdur etti.

Kapalı Durak İstiyoruz

Nevşehir Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışan vatandaşlar, bu bölgede durak yerleri istiyor. FİB Haber merkezimize mağduriyetlerini dile getiren vatandaşlar " En azından bu yere Yağışlı havalar ve soğuk kış günleri için yolcuların bekleyebileceği bir durak koyulursa iyi olur" dediler.


Nevşehir OSB girişi karşısında Açık alanlarda bekleyen vatandaşların özellikle kötü hava şartlarında zor duruma düştüğünü belirten sürücüler de, yetkililerden en azından bu noktaya bir otobüs-dolmuş durağı koymalarını istedi.

Konu hakkında şikayetini dile getiren bir okuyucumuz, Nevşehir Organize Sanayi Bölgesi’nde durak talebiyle ilgili olarak, "Bu sorunu sürücüler ve biz işçiler için devamlı dile getiriyoruz. Bugüne kadar bir sonuç alamadık.Bu konuda da yetkililer gerekli ilgiyi gösterirlerse memnun oluruz" açıklamasında bulundu.

Lütfen FİB Haber'de bunu sizde dile getirin. Soğukta, yağmurda karda ıslanıyoruz diyerek yetkililere çağrıda bulunan mağdur vatandaşlarımız çareyi, şimdilik geçici çözüm olarak kendi imkanlarıyla yaptıkları baraka duraklara sığınmakta bulmuşlar.


Burası Nevşehir Organize Sanayi Bölgesi girişinde insanların kendi imkanlarıyla yaptiğı o durak...