Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun iş birliğiyle Türkiye'nin tüm şehirlerinde eş zamanlı düzenlenen Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu, 10 bini aşkın bisiklet severi bir araya getirerek bağımlılıkların zararlarına dikkat çekecek ve sağlıklı yaşam bilincinin artmasına katkıda bulundu.

Spor yaparak bağımlılıklarla mücadelenin önemini vurgulamak ve sporu daha geniş kitlelere yaymak için yıl boyunca bisiklet turları düzenleyen Yeşilay’ın bu yıl 11’incisini düzenlediği Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu sona erdi.

Türkiye'nin en büyük bisiklet organizasyonlarından biri olan Ziraat Katılım, Kahve Dünyası, Bisan ve Türkiye Sigorta’nın katkılarıyla düzenlenen Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu'nun 11’incisi, 5 Mayıs Pazar günü Saat 10.30’da yapıldı.

Yeşilay şubeleri, Yeşilay Spor Kulüpleri, gönüllüler ve bisiklet severlerin katılımıyla 81 ilde eş zamanlı olarak “Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim” sloganıyla düzenlenen etkinlik, Nevşehir’de Kayaşehir’den başlayıp Ziraat Bankası kavşağı istikametinden Nissara Avm geçerek Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde sona erdi.