Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Yazılım ve İnovasyon Kulübü tarafından Inceler Medikal ve Paşa Balloons sponsorluğunda düzenlenen Kapadokya Teknoloji Zirvesi, bölgenin ilk ve tek teknoloji zirvesi olma özelliği taşıyor. 6-7 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek zirve, teknoloji alanlarında çalışan ve bu alanlara ilgi duyan herkesi bir araya getirecek.

Zirvenin ilk günü (6 Mayıs) Prof. Dr. Semih Aktekin'in açılış konuşması ile başlayacak. Ardından Ezgi Erdem, "Öğrencilikten Profesyonelliğe Adım Adım Kariyer Planlama" başlıklı sunumuyla katılımcılara rehberlik edecek. Muhammed Soner Başer ve Mustafa Renkçi ise "Ar-Ge Mühendisliği ve Lisans Süreci ve Yurt Dışı İş İmkanları ve Hazırlanma Süreci" konulu bir söyleşi gerçekleştirecek. Öğleden sonra Uğur Arıcı, "Ya Özgür Yazılım Olmasaydı?" sorusuna yanıt arayacak. Beyzanur Bektaş "Mobil Yazılım Geliştirme 101" sunumuyla devam edecek. Ardından Ömer Çolakoğlu "Yapay Zekânın Matematiği" başlıklı sunumunu gerçekleştirecektir. Günün son oturumu ise Tamer Sarıoğlu tarafından sunulacak olan "Kotlin Multi Platform 101" olacaktır.

Zirvenin ikinci günü (7 Mayıs) ise Oğuz Yılmaz'ın "Global Zekâ ve Dijital İş Hayatı" sunumuyla başlayacak. Murat Yücedağ, "Bir Yazılımcının Yol Haritası'nı" katılımcılarla paylaşacak. Ali Ünsal, "Yazılımda Kariyer Yolculuğu" hakkında bilgiler verecek. Tolgay Hıçkıran, "Unity 6 ve Oyun Geliştirme" konulu bir sunum gerçekleştirecek. Zirvenin kapanış konuşması ise Furkan Karlı tarafından yapılacak.

Kapadokya Teknoloji Zirvesi'ne katılım ücretsizdir.

Kayıt ve detaylı bilgi için www.nevuyik.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etkinlik hakkında:

Tarih: 6-7 Mayıs 2024

Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu

Katılım: Ücretsiz

Web Sitesi: www.nevuyik.com

Kapadokya Teknoloji Zirvesi, yazılım ve inovasyon ile ilgilenenler için önemli bir bilgi ve network platformu sunuyor. Bu alandaki gelişmeleri takip etmek ve sektördeki uzmanlarla bir araya gelmek için bu zirveyi kaçırmayın!

Nevşehir'de Yazılım ve İnovasyon Buluşuyor: Kapadokya Teknoloji Zirvesi 6-7 Mayıs'ta!

Nevşehir'de Yazılım ve İnovasyon Buluşuyor: Kapadokya Teknoloji Zirvesi 6-7 Mayıs'ta!