Fransa'nın Narbonne kenti yakınlarındaki Villedaigne Köprüsünde yaşanan trafik kazasında Nevşehir'in Ürgüp nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen 29 yaşındaki Sibel Şener ile 1,5 yaşındaki kızı Selin Şener yaşamını yitirdi.

Kaza, 5 Mart 2024 tarihinde saat 17.30 sularında yaşandı. 

Edinilen bilgilere göre, Güneybatı Fransa’nın Aude iline bağlı Narbonne kenti yakınlarındaki Villedaigne Köprüsü’nde iki aracın çarpışması sonucu yaşanan trafik kazasında Nevşehirli gurbetçimiz 29 yaşındaki Sibel Şener ile 1,5 yaşındaki kızı Selin Şener hayatını kaybetti.

Independent gazetesinde yer alan habere göre anne ile kızının trajik ölümüyle sonuçlanan kaza sonrası olay yerine itfaiye ekibi ile birlikte ilk yardım ekipleri intikal ettirildi. Kaza sonrasında yardım için gönderilen bir helikopter köprünün üzerine iniş yaptı.

Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, kazaya karışan diğer aracın sürücüsünün gözaltına alındığı bildirildi. 

Nevşehir'in Ürgüp nüfusuna bağlı Sibel Şener ile kızının olay yerinde yaşamını yitirdiği ifade edilirken, feci kazada yaralanan iki kişi hastaneye kaldırıldı. Kimlikleri açıklanmayan yaralıların durumunun ağır olduğu belirtildi. 

Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, kazaya karışan diğer aracın sürücüsünün gözaltına alındığı bildirildi. 

ÜRGÜP'Ü YASA BOĞAN ÖLÜM

Ürgüp İlçesine bağlı Başdere köyü sakinlerinden, Bahçelievler'de ikamet eden ve yurt dışında ikamet eden Tahir kızı Sibel Şener ve Mehmet kızı Selin Şener'in cenazesi yarın cuma namazına müteakip Ürgüp'te toprağa verilecektir. 

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak Şener ailesine Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.