Nevşehir Bekdik mahallesi'nde yaşayan vatandaşların daha güçlü bir temsilcisi olması amacıyla muhtar adaylığını açıklayan Yılmaz Kafalı, mahallenin birlik ve beraberlik içinde huzurlu, güvenli ve mutlu daha yaşanabilir bir hale gelmesi için çıktığı bu yolda "HAYALİ VAATLER" için değil, "GERÇEKCİ ÇÖZÜMLER" için bende varım dedi.

BEN DEĞİL,BİZ KAZANALIM, MAHALLEMİZ KAZANSIN

Bekdik Mahallesi Toki'nin ilk kurulduğu zamandan beri bu mahallede ikamet etmekteyim. Mesleğiminde verdiği donanım ve tecrübe ile gerek basın yayın yoluyla, gerek hukuk yoluyla mahalle sakinlerimizin sorunlarını yıllardır dile getirdim. Mahalle sakinlerimize tehlike oluşturan başıboş köpeklerin toplatılmasından tutunda çocuklarımızın okula giderken ki geçitte yaşadığı sıkıntıya kadar her türlü sorunu basın yayın yoluyla dile getirip değerli mahalle halkımızın huzur ve güvenliği için çabaladım.

Mahallemiz için elimi hangi taşın altına koymam gerekiyorsa koydum.Şimdi sadece elini taşın altına koyan değil sizlerinde desteğiyle o taşları kaldıran olmak istiyorum.

Geçim sıkıntısı çeken, kirada oturan, emekli dahi olamayıp yaşlılık maaşı ile hayat mücadelesi veren mahalle sakinlerimizin sesini duyurmak ve devletimizin sunduğu imkanlarla yanlarında olmak istiyorum.

Bir annenin çocuğunu okula götürürken diğer çocuğunu bebek arabasına koyup karda kışta çektiği sıkıntın sesi olmak istiyorum. O iki yavrunun bu yaşta bu ayazda çektiği zorluğun çözümü olmak istiyorum.

Ben size HAYALİ VAATLER veren değil, GERÇEKCİ ÇÖZÜMLER ile bu yolda varım diyorum!

SİZDE VARMISINIZ?

SEVGİ VE SAYGILARIMLA…

Mahallemizin gözü kulağı olacağım!

Ben Yılmaz Kafalı; 1981 doğumlu Nevşehirliyim. Evli ve bir çocuk babasıyım. 2005 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi, Radyo ,Tv Programcılığı ve Yayımcılığı Bölümü mezunuyum. 2005'te Kapadokya TV'de haber muhabiri olarak göreve başladım. 19 yıldır basın yayın medya mensubuyum. Toki'nin kurulduğundan beri bu mahallemizde ikamet ediyorum. KAFALILAR sülalesinin bir bireyi olarak Nevşehir halkı tarafından dürüstlüğümüz ve güvenirliğimiz ile tanınırız. Bekdik Mahallesi sakinlerimize sevgi ve saygılarımla.

DESTEK SİZDEN HİZMET BİZDEN!