Olay ,15 gün önce İstanbul Bağcılar ilçesine meydana geldi.

Bağcılar ilçesinin Bağlar mahallesinde bir binanın bodrum katındaki geri dönüşüm işyerinde presleme sırasında yaşanan parfüm şişesi patlaması sonucu işyeri kazasında ağır yaralanarak tedavi altına alınan Nevşehirli Mehmet - Yasin Kazan kardeşler birer gün arayla yaşam mücadelesini kaybettiler.

Bu acıya yürek dayanmaz

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir'in Acıgöl İlçesi Yukarı mahalle sakinlerinden İstanbul'da ikamet eden ve geri dönüşüm işiyle uğraşan Mustafa Oğlu 27 yaşındaki Yasin Kazan ve 22 yaşındaki Hacı Mehmet Kazan kardeşler tedavi gördükleri hastanede birer gün arayla hayatlarını kaybetti. Patlamada ağır yaralanan baba Mustafa Kazan'ın ise Başakşehir Çam  ve Sakura Şehir Hastanesinde tedavisi sürüyor.

Kazan kardeşlerin vefat haberi başta ailesi sevenleri ve tüm Acıgöl ilçesine yasa boğdu.

Cenazeleri memleketi Acıgöl ilçesi Çarşı Camiinden kaldırılarak toprağa verileceği öğrenildi.  

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak hayatını kaybeden Mehmet - Yasin Kazan kardeşlere Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.