Dinleyici kitlesi her geçen gün büyüyen ve her yaptığı çalışmayla büyük beğeni toplayan Nevşehirli sanatçı Doğan Yılmaz & Hakan Dede İş Biriliği İle Akıllardan Çıkmayacak Şarkısı “Kimseyi Sevemezsin”video klibiyle netd müzik'te yayınlandı.

İlk gününde büyük beğeni toplayan şarkı internette tıklanma rekorları kırıyor.

“Kimseyi Sevemezsin” 1 Mart tarihinde Arpej Yapım etiketiyle tüm dijital platformlarda müzikseverlerin karşısına çıktı.

1983 doğumlu başarı sanatçı Doğan Yılmaz, müzik yapmaya küçük yaşlarda başlayıp üniversite yıllarında Dejavu Rock grubuyla yolları kesişen sanatçı sayısız konser ve festivallerde sahne aldı. Sesini kullanmasının yanında bağlama, ud, cümbüş, buzuki, vurmalı çalgılar, gitar, yaylı tambur, tambur enstrümanları da çalabilen Yılmaz, ilk solo eseri “Mahpusun İçinde”yi yayınladı. Sonra, söz ve müziği Ali Akcan’ a ait olan Vakit Dolmadan eseriyle müzik severlerden tam not alan başarılı sanatçı, pandemi günlerinde Eren Aykanat bestesi olan “Anlayamazsın” ve Arpej Yapım Etiketiyle “Boşluk” şarkılarını yayınlayıp başarılı çıkışını sürdürdü.

Şimdiyse müzikseverlerin karşısına tekrar bir Eren Aykanat şarkısıyla çıkan Doğan Yılmaz, bu sefer rap camiasının bilinen isimlerinden Hakan Dede eşliğinde hazırladıkları “Kimseyi Sevemezsin” eseri ile müzikseverlerin beğenilerini topluyor.

Yılmaz, şarkısı hakkında şu ifadelerde bulundu; ” Hüzünlü bir aşk şarkısı olarak bestelendi. Modern altyapıların üstüne elektro bağlama ve keman ile sololar icra edildi. Her aşkın bir başı ve bir sonu vardır. Yaşanan ilişki süresince vefasızlık ve tek taraflı bir aşk hikayesi anlatılıyor.  Bu ilişkiden ağır üzüntüler yaşayan birinin hikayesidir. Ara bölümde Hakan Dede ft. Bölümüyle şarkıya enerji katıyor. Bu bölmede de aşkın hüzünlü yanı işleniyor.”

Dinleyici kitlesi her geçen gün büyüyen ve her yaptığı çalışmayla büyük beğeni toplayan Nevşehirli değerli sanatçımız Doğan Yılmaz'ı tebrik ediyoruz.

Doğan Yılmaz Kimdir?

Doğan Yılmaz 1983 yılında Nevşehir' in Hacıbektaş ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Nevşehir' de tamamladı. Lise son sınıfta Ankara' ya gitti. Hacettepe Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı, Türk Halk Bilimi Ana Bilim dalından mezun oldu. Yüksek Lisansını, Kadir Has Üniversitesi, Kültür Varlıkları Koruma bölümünde tamamladı.

Çeşitli gazete ve dergilerde editörlük yaptı. Üniversite yıllarında Dejavu rock grubuna dahil olmasıyla sayısız festival ve konserlerde yer aldı. Öğretmenlik görevine devam eden sanatçı; İlk solo çalışması: Vakit Dolmadan adlı eserle dinleyicilerle buluştu. Sırasıyla Anlayamazsın, Boşluk ve Kimseyi sevemezsin adlı eserleriyle müzik hayatına devam etmektedir. Arpej Yapım etiketiyle Kimseyi sevemezsin adlı şarkıyı 1 Mart 2024 tarihinde yayınlamıştır.
Sanatçı, bağlama, ud, cümbüş, buzuki, sazbüş, tanbur, yaylı tambur ve vurmalı çalgıları icra etmektedir.

Sanatçının eserlerine ulaşabileceğiniz adresler: Spotify, Itunes, Amazon, Youtube, Deezer, Fizy, Muud

Sosyal Medya Adresleri:

Instagram: doganyilmazmusic

Facebook: doganyilmazmusic

Youtube: https://www.youtube.com/@doganyilmazmusicc

Tiktok: doganyilmazmusic

Twitter: doganyilmazz