Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO), meslek komiteleri müşterek toplantısı NTSO ev sahipliğinde iftar programı olarak gerçekleşti.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkanı M.Arif Parmaksız'ın ev sahipliğinde ve Vali Ali Fidan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilen toplantıya, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Nevşehir Adalet Komisyonu Başkanı Ali İhsan Tabak, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir Garnizon komutanı B.Murat Yakın, Nevşehir Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Ali Öbekli, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Aydın, Meclis Başkanı Kemal Öğütlü, Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehirli hayırsever İş İnsanları ile Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meslek komitesi üyeleri katılarak iftarlarını birlikte açtılar.

Proğramda açılış konuşmasını gerçekleştiren NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız; "Odamızın Geleneksel İftar Yemeğine Hoşgeldiniz, Hepinizi Şahsım Ve Yönetim Kurulum Adına Saygı Ve Sevgıyle Selamlıyorum. 31 Mart Yerel Seçimlerinin Ülkemize Ve Şehrimize Hayırlı Olmasını Temmenni Ediyorum. 19. Meslek Komitesi Başkan Yardımcımız Sayın Erkan Çiftçi Gülşehir Belediyesi Başkanlığına Seçildi. Kendisini Tebrik Ediyor Görevinde Başarılar Diliyorum. 

Ülkemiz Seçim Sürecini Tamamladı. Şu Anda Odaklanmamız Gereken Önemli Konular Var Ve Ülke Olarak Bu Gündeme Dönmemiz Gerekiyor. Önceliğimiz Ekonomimiz Olacak. Bu Süreçte Üyelerimizin Menfaatleri İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz.

Sayın Valim, Sizlerin Öncülüğünde, Sayın Rektörümüz Ve Üniversite Çalışanları İle Türk Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığı’ nın Gayretleri ve Bugun Bizlerle Birarada Bulunan Çok Kıymetli Hayırseverlerimizin Katkılarıyla Türkiye’ye Örnek Olan Bir Hayır Zinciri Oluşturduk.  Göz Bebeğimiz Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde Okuyan Öğrencilerimize Ramazan Ayı Boyunca Düzenli Olarak İftar Yemeği Verdik. Bu Gün İtibari İle 50.000 Kişiye Yemek Verildi.

Hayırseverlerimizce İftar Yemekleri İçin 5 Milyon Liraya Yakın Harcama Yapıldı. Yine 1 Milyon 200 Bin Lira İhtiyaç Sahibi Öğreniclerimize Rektörlüğümüz Aracılığı İle Nakdi Yardım Sağlandı. 

İftar İçin Genel Kararımız, Bu Hayır Zincirini Geleneksel Hale Getirmek. Bu Vesile İle Organizasyona Katkı Veren Kurum, Kuruluş Ve Hayırseverlerimiz İle Emeği Geçen Herkese Şükranlarımı Sunuyorum.  Yarın İdrak Edeceğimiz Mübarek Kadir Gecesi Ve Akabinde Ulaşacağımız Bayramımızı En İçten Dileklerimle Kutluyorum, Hepinizi Saygı Ve Sevgi İle Selamlıyorum." dedi.

Nevşehir Valisi Ali Fidan'da yaptığı konuşmasında, "Öncelikle ev sahipliği ve bu güzel organizasyon için NTSO Başkanı Sayın Arif Parmaksız'a ve Ramazan ayı boyunca üniversite öğrencilerimize verilen iftar yemeğine katkı sunan, Nevşehirli hayırsever sanayici ve iş insanlarımıza teşekkür etti.

Vli Fidan, İlimizin ekonomisini daha ileriye taşımak için gerek sanayi, gerek tarım ve gerekse de turizm alanında emek veren, gayret gösteren tüm sanayici ve iş insanlarına teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Konuşmaların ardından, Ramazan ayı boyunca üniversite öğrencilerine verilen iftar yemeğine katkı sunan, Nevşehirli hayırsever sanayici ve iş insanlarına teşekkür plaketleri Nevşehir Valisi Ali Fidan tarafından takdim edildi.

Proğram plaket töreni ve ardından günün anısına çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.

A86445C9 7030 4A46 Bb15 E5915Fe5B82D