Sayın Ahmet Yenilmez hocam;
Küçüklüğümüzden beridir senin oyunculuğunla, aktörlüğünle, şairliğinle ve en önemlisi o güzel ve iyi niyetli karekterinle büyüdük bizler.
Diziler de veya gerçek hayatta, o akıcı duygulandıran konuşmaların bizi hep etkilemiştir. Senin oyunculuğun ve yönetmenliğin altında izlediğim diziler, sohbetinle ve ders verici sözlerinle bizi daha çok kendine sevdirmeyi başarmışsındır. Bilmiyorum insanlar da benim gibi mi? düşünüyor acaba. Her zaman hayattan ders alıyorum ve daha da büyüdükçe, yaşamımızı devam ettirdiğimiz sürece yeni dersler alıp kendimi geliştirmeyi hedefliyorum. "Bilgi sonsuzdur"ne de olsa.
Sen ki;
1998 yılında Deli Yürek dizisinde ki Sabri abimiz, 2002 yılı Ekmek Teknesi, 2003 yılı Esir Şehrin İnsanları Celal, 2007 yılı Eşref Saati, 2008 yılı Dur Yolcu, 2010 yılı Halil İbrahim Sofrası, 2013 yılı Nizama Adanmış Ruhlar Aslan Çınar(Reis) gibi daha sayamadığım bir çok dizide oynayıp gönüllerimize taht kurmuşsundur.



Hocam, senin o güzel şairliğin, yazarlığınla her zaman gurur duymuşumdur. Biz senin öğrencileriniz ve senin yolundan gitmeye çalışıyoruz. Hepimiz birçok acılar yaşadık, gördük. Hatta Türkiye birçok olayları atlattı. Rabbime şükürler olsun ki sen ve senin gibi insanlar, üstadlar olduğu sürece bizleri kimseler çarpıtıcı girişimde bulunamazlar. Bu kimseyi övdüğüm anlamına gelmesin lütfen. Övmek ve övülmek ALLAH'a mahsustur. "
"Rabbim ne eylerse güzel eyler."



"Sevdam Gözlerinde Kaldı" sinema filmin gibi yapım ve yönetmenliğin, tiyatroya verdiğin emeklerinle buralara kadar gelmiş olman bizi ve sevgili Türkiyemiz'i de mutlu hale koyuyor. Çünkü Türkiye'nin her zaman yeniliklere, şampiyonluk gibi daha nice sayamadığım başarılara ihtiyacı vardır ve başarılar elde ediyor da.
Başrol oyunculuğu ile daha nice üstad aktörleri Türkiye geliştirdiği sürece biz birçok başarıya parmak basarız. İnşallah ben de tiyatroya ve sanata önem verdiğim sürece bir yaratıcı insanlara ders veren eğitsel destekli bir film yapımcısı olurum. Bir yandan da yazarlığa devam ediyorum ve birgün kalemimi daha sağlam hale getireceğime inanıyorum. Bu seferlik sade bir yazı oldu ama bir kusurum varsa affedin güzel insanlar..
Sen ne hikmetsin ki "Ahmet Yenilmez"