Belediyemize sünnet için kayıt yaptıran çocuklardan her gün 2-3 kişi Özel Kapadokya Hastanesinde sağlıklı bir ortamda, alanında uzman doktorlarımız tarafından itinalı operasyonlarla sünnet edildi.

 

Bu yıl sünnet için kayıt yaptırılan 26 çocuğumuzun sünnetlerinin yapılmasının ardından, 7 Temmuz 2013 tarihinde Amfi Tiyatro’da muhteşem bir sünnet şöleni düzenlendi.

 

Avanos Belediye Başkanlığı ve Özel Kapadokya Hastanesi işbirliği ile gerçekleştirilen programda, sünnet ettirilen çocuklar için Belediyemiz tarafından sürpriz ve eğlencelerle dolu bir sünnet şöleni organizasyonu yapıldı.

 

Şölenin başından sonuna kadar, animasyon gösterileri, eğlenceli çocuk oyunları, canlı müzik ve Hacıvat - Karagöz oyunu ile çocuklar hayatlarının en güzel ve unutulmaz günlerinden birini yaşayarak erkekliğe ilk adımı attılar.

 

Toplu sünnet şöleni'nde konuklara hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ, biz Belediye olarak sadece organizasyonu gerçekleştirdik. Bu organizasyonda büyük katkı ve destekleri olan ve çocukların sünnet operasyonlarının gerçekleştirildiği, alanında uzman doktor ve anestezi ekipleri ile Özel Kapadokya Hastanesi Başhekimi Dr. Fatih YAKUT'a, katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim diyerek, günün anısına Avanos tabağı hediye etti.

 

Özel Kapadokya Hastanesi Başhekimi Fatih YAKUT, çocuklarımızın sünnet edilmesi gibi hayırlı bir işte az da olsa katkımızın olması ve bu vesileyle burada hep birlikte bir arada bulunuyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz dedi.

 

Toplu sünnet şölenine katılan ve erkekliğe ilk adımlarını atan bütün çocukları ve ailelerinin masalarını ziyaret eden, Belediye Başkanımız Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ ve Özel Kapadokya Hastanesi Başhekimi Fatih YAKUT, hem geçmiş olsun dileklerini ilettiler hem de aileleri tebrik ettiler. Daha sonra bu önemli anı hatırlamaları için çocuklara kol saati hediye ettiler.

 

Avanos Adalet ve Kalkınma Partisi Kadın Kolları Başkanı Fatma PARMAKSIZ’da çocuklara hediyeler dağıttılar.

 

Toplu sünnet şöleninde çocukların sevincine aileleri de ortak oldu. Müzik eşliğinde çocuklar ve aileleri oynayarak eğlendi. Çocuklar animasyon gösterileri, palyaçolar, pamuk şeker ve sürpriz eğlencelerle masalları aratmayan bir gün yaşadılar.