Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, "Kavak Belediyemizin çalışmaları, sorunları ve projeleri hakkında Belediye Başkanı Celal Yiğit ile görüş alışverişinde bulundu.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Celal Yiğit ile bir araya gelerek, Kavak beldesinde belediyenin yürüttüğü Yeni Cami inşaatı, Millet Kıraathanesi, Spor Komleksi ve Mesire alanı çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Aktaş ziyarete ilişkin yaptığı açıklamasında; " Kavak beldesi il merkezine bağlı 9 belediyeden bir tanesi. Burada Belediye Başkanımızı ziyaret ederek Beldemizin sorunlarını dinleyip, yürütülen çalışmaları yerinde inceleyip, istişarelerde bulunduk. Güzel ve sıcak karşılama için teşekkür ediyorum. Ayrıca yürütülen güzel çalışmalardan dolayıda Başkanımızı tebrik ederim.” dedi. 

Kavak'ta Sohbet Koyu, Çaylar Demli...

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş daha sonra Kavak kasaba meydanında vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti, çay içip istek ve önerilerini dinledi.

Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit'de Vali Aktaş'ın bu ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.