AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz Anneler Günü münasebetiyle yayımladıkları mesajında; "Sağlık tedbirlerimiz kapsamında bu yıl annelerimizin yanına gidip ziyaret edemesek de sevgilerini her daim yüreğimizde hissettiğimiz annelerimizin ellerinden öpüyorum. Başta şehitlerimizin ve gazilerimizin annelerinin ellerinden öpüyor, şükranlarımı ve minnetlerimi sunuyorum. Yüreği sevgi ve merhamet dolu, Anadolu’muzun fedakâr annelerinin;  beni yetiştiren, bugünlere gelmem için emek veren annemin; çocuklarımın annesi kıymetli eşimin ve tüm annelerimizin  “Anneler Günü”nü kutluyorum." dedi.

Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik abidesi olan; gücümüze güç, umudumuza umut katan, varlığıyla bizleri çepeçevre kucaklayan eli öpülesi annelerimizin, bizler üzerindeki emeği büyüktür. Bir evlat olarak onlar için ne yapsak azdır. Kutsal bir emanetçi olan annelerimiz için Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav)’ in “Cennet, anaların ayakları altındadır.” hadis müjdesi, annelerimizin bizler üzerinde ne kadar ödenemez hakları olduğunun en güzel göstergesidir. Saygıyı, sevgiyi, şefkati, merhameti yaşayarak ve yaşatarak öğreten, toplumsal düzenin örnek abidesi hakları ödenmez annelerimizdir. ‘Ana gibi yâr olmaz’ diyen engin kültürümüzün evlatları olarak annelerimiz bizim için bir gün değil, her an önemlidir, en büyük sığınağımızdır.

Sağlık tedbirlerimiz kapsamında bu yıl annelerimizin yanına gidip ziyaret edemesek de sevgilerini her daim yüreğimizde hissettiğimiz annelerimizin ellerinden öpüyorum. Başta şehitlerimizin ve gazilerimizin annelerinin ellerinden öpüyor, şükranlarımı ve minnetlerimi sunuyorum. Ramazan-ı Şerif’imizin bereketini yaşadığımız mübarek günlerde yüreği sevgi ve merhamet dolu, Anadolu’muzun fedakâr annelerinin; beni yetiştiren, bugünlere gelmem için emek veren annemin; çocuklarımın annesi kıymetli eşimin ve tüm annelerimizin “Anneler Günü”nü kutluyorum.

Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ

AK PARTİ Nevşehir Milletvekili

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi