AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran,” Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet.31 Mart Seçimlerinin ardından hayatı kolaylaştıran ve insana dokunan hizmetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Savran, iftar programında Nevşehir’deki meslek odalarının başkan ve yöneticileri ile bir araya geldi. AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı’nın da katıldığı programda Savran, STK temsilcileri ile projelerini paylaştı.

Sivil toplum kuruluşlarını toplumun önemli iskeleleri olarak gördüklerini belirten Savran, “STK’lar toplumun görüşlerini, niyetlerini, tavsiyelerini, tahlil ve tenkitlerini taşıyan canlı örgütlerdir. Bizler kamu kurum kuruluşlarımızla, STK’larımızla ve tüm vatandaşlarımızla el ele, gönül gönüleyiz. 31 Mart sonrası şehrimizde siz kıymetli STK temsilcilerimizin görüş, öneri ve desteğiyle yeni bir sayfa açılacak. STK’larımız ve diğer tüm paydaşlarımız şehrimizin gelişmesinde öncü rol oynayacaktır. Şehrimizin yönetim mekanizmasında siz kıymetli meslek örgütlerinin öneminin bilincindeyiz. Sizleri bugün iftar sofrasında ağırlamaktan, talep ve önerilerinizi dinlemekten memnuniyet duyuyoruz. Şehrimiz adına kıymetli fikir alışverişlerinde bulunduk.” dedi.