Özkonak Belediyesi tarafından kasabalı gençlere ve bayanlara yönelik ücretsiz olarak faydalanabilecekleri Fitness salonu açtı.

Her alanda olduğu gibi Sosyal Belediyecilik alanında da başarılı çalışmalara imza atan Özkonak Belediyesi, beldede özellikle kadın ve gençler için oluşturulan yaşam alanlarına bir yenisini daha ekledi. Özkonak kasabasında belediyeye ait atıl durumda bulunan dükkan restore edilerek belde sakinleri kadın ve gençler için sağlıklı yaşam adına spor yapmalarına imkan sağlayacak  Fitness tesisi hizmete girdi.

Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli yaptığı açıklamasında; "Kasabamız Çarşı Merkezimizde Bulunan Fitness Salonumuz Kasabamız Bay ve Bayanlarına, Eğitmen Eşliğinde Ücretsiz Olarak Hizmete Açılmıştır. Tüm hemşehrilerimizi spor yapmak için Fitness Salonumuza bekliyoruz. Kasaba halkımıza hayırlı olsun" dedi.

Özellikle ev hanımlarının rağbet göstermesi beklenen kursta sağlıklı yaşam için gereken tüm ekipmanları ve eğitmenini sağlayan Özkonak belediyesi belde sakini bayanların büyük takdirini topladı.

Özkonaklı bir bayan okuyucumuz, belediyecilik alanında ilk defa böyle hizmetler gördüklerini, kadınlara değer veren bir belediyecilik anlayışından çok memnun kaldıklarını ve diğer illerde gördüklerinde özendiklerini ancak artık kasabamızda da böyle bir hizmet sunulduğu için Sayın Belediye Başkanımız İlker Yürekli'ye minnettar olduklarını söyledi.