İzmir Aliağa Kaymakamı ve Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği (NEVBİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Tekin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Güvenlik Müdürü Mansur Güneş ve Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma 6. Kurul Müdürü Ali ilker Tepeköy'ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

‘Üst düzey görevler Nevşehir için önemli’

NEVBİAD Başkanı Tekin, beraberinde NEVBİAD Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Eroğlu ile birlikte ilk olarak ziyaret ettiği NEVBİAD üyesi Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma 6. Kurul Müdürü Ali ilker Tepeköy'ü tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma 6. Kurul Müdürü Ali ilker Tepeköy'de NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin ve Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Eroğlu'na nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Seçilmiş olsun, Atanmış olsun İş İnsanı olsun Nevşehirli hemşehrilerini güzel yerlerde, önemli görevlerde görüyor olmanın mutluluk verici olduğunu ve bunun Nevşehir için önemli olduğuna dikkat çeken NEVBİAD Başkanı Tekin, hemşehrilerimizin üst düzey görevlerde bulunmasının İlimizin tanıtımı açısından da önemli olduğunu ifade etti.

NEVBİAD Başkanı Tekin'in sonraki durağı yine Nevşehirli İstanbul Büyükşehir Belediyesi Güvenlik Müdürü Mansur Güneş'e oldu. NEVBİAD Üyesi Eroğlu ile birlikte Fatih'te ki Belediye binasında Güvenlik Müdürü Güneş'i ziyaret eden Tekin, yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak bir süre görüştüler.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Güvenlik Müdürü Mansur Güneş, nazik ziyaretleri için NEVBİAD Başkanı Tekin ve İş İnsanı Eroğlu'na teşekkür etti. 

Görüşmenin ardından ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.