Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Genel Meclis Üyesi 1. sıra adayı Ahmet Rıfat Varol, kentin sorunlarının çözümü için işinin ehli ve güvenilir isimler gerektiğini belirtti.

Nevşehirli vatandaşların şahsına gösterdiği ilgi ve teveccühe teşekkür eden Varol, bu şehir sahipsiz değildir. Vatandaşlar endişelenmesinler. Nevşehir'in geleceği için kaygılanmamaları gerekiyor. Nevşehir'in göreve hazır, işine ehil, gözüne korku düşmeyen, vatan sever, öz evlatları var. Şehrimizi tekrardan ayağa kaldıracak işinin ehli, hakkı tutup kaldıracak Eğitimcileri var. Bu kadim şehrin geleceği için hazırız dedi.

Biz bu işe ehiliz, ve sizlerden eğitime, liyakate, ehliyete, bilime ve hakkaniyete itibar edenlerinizin oyuna talibiz. Biz soyunduğumuz bu işin vebalini biliyoruz. İşin ehli bizken dışarıdan seyretmenin vebalini de biliyoruz. İşte bu yüzden işin ehli bizken dışardan seyretmek yerine, göreve talip olduk. Kendi işimizden, ailemizden, feragat ederek, İlmimizi, bilgi ve tecrübemizi memleketimiz için bila bedel sunmaya niyet ettik.

Ahmet Rıfat Varol Kimdir?

1957 Nevşehir de doğdum. İlkokulu Nevşehir Çumhurıyet okulunda orta ve lise tahsilini Nevşehir lisesi'nde tamamladım. 1977-78 Yıllarında Ülkü Ocağı Başkanlığı yaptım. Yüksek öğretimini Konya'da tamamladım. 1979 yılında Nevşehir lisesi'nde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak atandım. Nevşehir Lisesi'nde müdür yardımcısı ve müdürlük görevinde bulundum. 1993 yılında Anadolu Kız Meslek Lisesi'ne geçtim. 2017 yılında emekli oldum, evli iki çocuk babasıyım.