AK Parti’den Kozaklı Belediye Başkanlığı için aday adayı olan İş insanı Rıza Aydın, resmi başvurusunun ardından dosyasını ilçe başkanlığına teslim etti.

AK Parti'den Kozaklı belediye başkanı aday adaylığı dosyasını hazırlayan Rıza Aydın, parti binasında aday adaylığı dosyasını İlçe Başkanı Orhan Uçar'a verdi. 

"KAZANAN KOZAKLI OLACAK"

Aday adaylığı başvurusunun ardından açıklamada bulunan Kozaklı Belediye Başkan aday adayı Rıza Aydın, “Şeffaf bir yönetim biçimi sergilemeyi hedefliyoruz. Aday kim olursa olsun biz 24 saat çalışmak için söz veriyoruz. Teşkilatımızla ve Kozaklılı değerli hemşehrilerimizle aramızda kuracağımız gönül bağı ile bir mesafe olmayacaktır. Telefonumuz 24 saat açık olacaktır. Yardıma ihtiyaç olan herkesin yanında olacağız. Allah kısmet ederde aday olursak Kozaklı ilçemizi en yüksek oy ile kazanmak için elimizden geleni yapacağız.” dedi. 

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da belirttiği gibi AK Parti de kişisel hırslar yoktur, Kozaklı Belediye Başkanlığı aday adayları arasından partimiz kimi uygun görürse, 31 Mart 2024 tarihine kadar hep birlikte canla başla çalışarak, partimizin ilçemizde en yüksek oyu alması için tüm gayretlerimizi göstereceğiz. Ülkemiz ve milletimizin geleceği için başlayan bu sürecin Siz değerli hemşehrilerimize, Kozaklı'mıza Nevşehir'imize ve Ülkemize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan diliyor, hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum. Sevgi ve saygılarımla.”

FİB Haber Merkezi olarak Rıza Aydın'a başvurusunun hayırlı olmasını diliyoruz.

Rıza AYDIN Kimdir?

1967 Kozaklı doğumluyum. İlkokulu Kozaklı 27 Mayıs İlkokulunda, Ortaokulu Kozaklı İmam Hatip Lisesinde, Lisesi Nevşehir İmam Hatip Lisesinde tamamladım.       

Üniversite eğitimimi Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesin de tamamladım. Orta derecede Arapça ve İngilizce, çok iyi derecede Rusça bilmekteyim.

1986-1996 yılları arasında Mila Milli Haber Ajansı A.Ş de İşletme Müdürü olarak görev aldım.

1997-2004 yılları arasında Ankara Büyükşehir Belediyesinde çeşitli kademelerde Yönetici olarak görev yaptım.

2004 yılından itibaren Türkiye de, Sovyetler Birliği coğrafyasındaki Türki Cumhuriyetlerinde ve  Ukrayna da ticari faaliyetlerime devam etmekteyim.

1986-1994 yılları arasında Rahmet Kültür Dayanışma Vakfı,Milli Gençlik Vakfı,MESDER gibi vakıf ve derneklerde yöneticilik yaptım.

Refah Partisi ve Fazilet Partisinde Gençlik kolları, il ve ilçe yönetiminde görev aldım."