AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Milletimiz, basiret ve feraset sahibidir. Kimin kendine hizmetkâr olduğunu iyi bilir. Gerçek Belediyecilik AK Parti'dir.” dedi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Savran, bugün Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve Bekdik Mahallesi’ndeydi. Mahalle sakinleri ile sohbet ederek yaptıklarını ve yeni dönemde yapacaklarını anlatan Savran, destekleri için vatandaşlara teşekkür etti.

“Hemşehrilerimizle olan gönül bağımız ve muhabbetimiz en büyük mutluluğumuz” diyen Savran, yeni dönemde de Nevşehir’in her mahallesine, her sokağına eşit ve kaliteli hizmet götürmek adına durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Savran, “Durmadan, yılmadan, yorulmadan eser ve hizmet belediyeciliğini şehrimizin her bir köşesine ulaştırmaya devam edeceğiz. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum. Allah'ın izni, milletimizin desteği ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde şehrimize güzel hizmetler kazandıracağız. İnanıyorum ki Nevşehir çalışandan, hizmet ve eser belediyeciliğinden şaşmayacak, tekrardan AK Parti’ye en güçlü desteği verecek.” dedi.