Savran Haberleri

savran haberleri ve güncel savran gelişmeleri, savran ile ilgili tüm video, savran fotoğrafları ve savran haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Siyaset

Nevşehir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Dr. Mehmet Savran, FİB Haber'de yayınlanan “Seçime doğru Özel” programının canlı yayın konuğu oldu.

Siyaset

Nevşehir de Kiracılar Uygun Fiyat ve Ödeme Koşullarıyla Ev Sahibi Olacak. 1500 Sosyal Konut için Başvurular Nisan Ayında Başlayacak.

Genel

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, yerel seçim çalışmalarını kalabalık bir yürüyüş ile tamamladı.

Siyaset

Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, iki aylık belediye başkanlık maaşını Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.

Siyaset

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, Kentsel Dönüşüm Projesi‘nde ihale ve yıkım çalışmalarının Haziran ayında başlayacağını açıkladı.

Siyaset

Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, anne ve babaları sevindiren yeni projesini duyurdu.

Siyaset

AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı ve başkan adayı Dr. Mehmet Savran, fibhaber.com’un canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu.

Siyaset

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, vatandaşlardan gelen davetler üzerine evlerine konuk olmaya devam ediyor.

Politika

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Savran, iftar programında Nevşehir’deki meslek odalarının başkan ve yöneticileri ile bir araya geldi.

Nevşehir'de Bugün

Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Mehmet Savran, "Ramazanın şehrimize, ülkemize ve tüm İslam alemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum" dedi.

Yerel

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, pazar esnaflarıyla kucaklaşarak pazar alışverişi yapan vatandaşlarla sohbet etti.

Nevşehir'de Bugün

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Savran, AK parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran ile birlikte 2000 Evler Mahallesi ve...

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu