31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimlerine sadece "7 gün" kaldı.

31 Mart seçimlerine adım adım yaklaştıkça www.fibhaber.com Nevşehir'de seçimin nabzını tutmaya devam ediyor.

Nevşehir’in ilk internet gazetesi fibhaber.com’da Gazeteci Fikret Çapacı’nın moderatörlüğünü yaptığı Nevşehir Seçim Özel 2024 programının canlı yayın konuğu olan AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Dr. Mehmet Savran önemli açıklamalarda bulundu.

3 Yıllık görev yaptığı Belediye Başkanlığı döneminde laf değil, iş ürettiklerini söyleyerek yaptığı hizmetleri anlatan Savran yeni döneme ilişkin projelerini anlattı.

Özellikle yaklaşan seçim öncesinde gerilimin yaşanmadığı demokratik bir seçimin olması dileğinde bulunan Savran, "Onlar dedikodular üretsin, biz projeler üretmeye devam edeceğiz. Bu Şehrin Huzurunu Bozmaya Kimsenin Hakkı Yok." dedi.

Çalışmalarında seçimler için değil, gelecek nesiller için projeler ürettiklerini belirten Savran; "Bunları niye yapıyoruz? Benim doğduğum, büyüdüğüm bu şehre borcum var. Bu vatana borcum var.  Hiçbir bahanesiz, tereddütsüz, fakatsız, lakinsiz bu şehre ve değerli hemşehrilerime hizmet etmeyi, Allah bizlere nasip etti . Bizim bahaneler üretecek zamanımız yok. Bizim lafa lafla karşılık verecek durumumuz yok. Bizim fakatlara, lakinlere ayıracak zamanımız yok. Varsın herkes bir şeyler söylesin, iftiralar atsın bizim bunlara cevap verecek durumumuz da yok."

Savran; “31 Mart akşamı biz kazanacağız, NEVŞEHİR kazanacak.”

"Onlar dedikodular üretsin, biz projeler üretmeye devam edeceğiz. Biz işimizi yapıyoruz, Allah rızası için Hak yolunda halkımıza hizmet etmeye gayret ediyoruz. Biz kavga etmeye gelmedik, gelmiyoruz. Bana bazen 'Başkan'ım 2024'teki en büyük projen nedir?' diye soruyorlar. En büyük projem insanların gelir seviyesi ne olursa olsun bu şehirde ailesiyle beraber huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir şekilde yaşayabilmeleri. Allah nasip ederse, 1 Nisan'dan sonra da kimsenin bu şehrin huzurunu bozmasına müsaade etmeyeceğiz." dedi."

Nevşehir ve bölgesinin en çok takip edilen İnternet Haber Gazetesi www.fibhaber.com da yayınlanan "Nevşehir Seçim Özel 2024" programında yaptığı açıklamaları gelin birlikte izleyelim.

Fad67042 70D9 4309 8Ea5 71Cd3F456676