Ak Parti’de cevap bekleyen soru: “YENİ İLÇE BAŞKANI KİM OLACAK?”
AK Parti’de; Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar'ın görevden alınmasından sonra yerine kimin geleceği merak konusu oldu. Siyasi kulisler hareketlendi, herkes kendi adayının il başkanı olması için lobiye başladı.


AK Parti Nevşehir'in yanı sıra ilçelerde de partide değişikliğe gidiyor. Bu kapsamda Hacıbektaş ile birlikte bir kaç ilçede daha yeni başkan atamaları yapılması bekleniyor.

Nevşehir'de ise tüm gözler Ankara Genel Merkezden gelecek habere çevrildi. 

Yapılan değerlendirmeler sonrasında Eski İl Başkanı Av. Kazım Sunar'dan boşalan İl Başkanlığı için üç ismin ön plana çıktığı ve bu üç isimden bir tanesinin önümüzde ki hafta içerisinde AK Parti Nevşehir İl Başkanlığına atanacağı bekleniyor.

Siyasi kulislerde ise çok sayıda isim telaffuz ediliyor... Peki Yeni İl Başkanı Kim olacak ?

FİB Haber Merkezi olarak edindiğimiz bilgilere göre AK Parti de yeni Nevşehir İl Başkanı için henüz isim verilmediği ancak “Muhakkak sektöründe ve insan ilişkilerinde başarılı bir iş Adamı olması lazım” şeklinde görüş bildirdiği iddia ediliyor.    www.fibhaber.com

Yine haber merkezimiz olarak edindiğimiz bilgilere göre ismi bizde saklı belirlenen bir kaç isimlerin masaya yatırıldığı ve en geç bir hafta içerisinde AK Partinin yeni Nevşehir İl Başkanının atanarak açıklanması bekleniyor...www.fibhaber.com