Ak Parti Nevşehir Gençlik Kolları, Liseler arası halı saha turnuvası düzenledi. Turnuvanın açılışına Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver ile AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Başkan Vekili Serhat Sonugelen katıldılar.

Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver ile AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Karşılaşma öncesi her iki takımada başarı dileği sundu, hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Nevşehir'deki liselerden kurulan genç takımların katıldığı dostluk turnuvasının ilk karşılaşmasında başlangıç vuruşunu Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver ile AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar birlikte yaptılar.

Ak Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar yaptığı açıklamada, " Buradaki Amacımız Gençliğimizi spora teşvik ederek birlik ve beraberlik içerisinde olmaktır dedi.

Başkan Yanar, Siyaset insanları mutlu etme sanatıdır, bir nevi biz de bu şekilde arkadaşlarımızı hem mutlu etmeye, hem güçlü bağ kurmaya bir arada daha farklı şeyleri paylaştırmaya başlıyoruz. Bu bir sportif faaliyet, ilerleyen zamanlarda kültürel faaliyetler, farklı sosyal faaliyetler olarak bir şeyler yapmayı planlıyoruz. Bu şekilde genç arkadaşlarımızın daha doygun ve yetişkin bir seviye almalarını amaçlıyoruz. İnşallah bu hedef ettiğimiz şeye ulaşırız. Çünkü önümüzde bir 3-4 yıl gibi uzun süre var. Aslında o günde siyasette bir saat uzun bir süre boyunca değil çok kısa diye bir söz var. Biz bu süreyi çok iyi değerlendirip bu zamanda kardeşlerimizle birlikte daha farklı sinerji ortaya çıkarmayı amaçlıyoruz" dedi.

Yanar, Başta İl Başkanımız M.Ali Tanrıver olmak üzere Turnuvaya sponsor olan Meydan Gıda, Nevşehir Giyim Dünyası, İris Özaltın Mobilya, Fatih Babaoğlu, Nevkur kasabı'na desteklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederiz."dedi.

AK Parti Gençliği Halı Sahada Kapışıyor...

Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver; “AK Parti ailesi olarak teşkilatımız içindeki birlik beraberliğe büyük önem veriyoruz. Bunun içinde bu yıl ilkini düzenlediğimiz Halı saha futbol turnuvamızın açılışında tüm genç kardeşlerimizle yine hep birlikteyiz. İl ve ilçelerdeki sosyal ve sportif aktiviteleri artırıp, kaynaşma, dayanışma ve kardeşlik bağlarının gelişmesine katkı sağlamak adına yaptığımız turnuvamızın açılışını bugün burada gerçekleştiriyoruz. Bu tür etkinlikleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Turnuvaya katılan tüm gençlerimize teşekkür ediyor ve takımlarımıza başarılar diliyorum.”dedi.